Kan jeg bruke begrensningskabelen til hvilken robotgressklipper som helst?

Ja, så lenge din robotgressklipper benytter seg av en så kalt begrensningskabel/signalkabel for å bestemme klippeområdet, er det ikke noe problem.

Nedenfor ser du noen forskjellige "nivåer" på begrensningskabler. Vi selger de fleste, men hvis du har problem med mye gnagere og har en helt vanlig hage på opptil 6000 kvm, så anbefaler vi at du velger Premium-kabelen, da denne har fått veldig gode anmeldelser.

Euro Standard – denne kabelen er kobberkledd og har en tinnbelagt aluminiumskjerne. Denne begrensningskabelen med kjerne av aluminium, tilsvarer den kabelen som mange produsenter av robotgressklippere ofte selger/sender med når man kjøper en ny robotgressklipper.

Premium – denne kabelen er en bestselger og har en tinnbelagt kobberkjerne, noe som gjør at den er mer enn god nok for de fleste behov og installasjoner. Den finnes i flere ulike lengder, og inkluderes også i det fleste komplette installasjonspakkene som vi selger.

Premium+ – denne kabelen har en tinnbelagt kobberkjerne, men med noe kraftigere isolering enn Premium-kabelen.

Premium HD (Heavy Duty) – denne kabelen har en tinnbelagt kobberkjerne med forsterket isolering og ekstra lav resistens, noe som gjør den godt egnet til store installasjoner.

Premium Rodent Resist – denne kabelen har en tinnbelagt kobberkjerne og er utstyrt med en spesiell isolering som har ekstra god motstandskraft mot for eksempel gnagere.