Hvordan kontakter jeg dere?

Kundeservice via e-post eller chat

Hvis du sender e-post til oss, svarer vi innen 24 timer på hverdager. Fordi det er stor belastning på supporten, ber vi deg om først og fremst å prøve å løse problemet selv. Dersom du trenger hjelp av oss, er det fint om du forbereder deg før du sender e-post eller chatter med oss. Ha for eksempel modellnummer, produktnummer, årsmodell og klippebredde inkludert i meldingen din for å forenkle for oss og få raskere og bedre svar.
En liste over vanlige problem som du ofte kan løse selv, finner du her (klikk på lenkene nedenfor).
Du kan sende en e-post eller starte en chat (når den er åpen) ved å klikke på "Spørsmål og svar!" nederst til høyre på www.reimbutikken.no. Alternativt kan du sende e-post ved å klikke på lenken nedenfor, eller ta kontakt på kundeservice@reimbutikken.no. Chaten er åpen når vi har ressurser til det.

Øvrig

Uavhengig om du stiller spørsmål på e-post, chat eller leser vår informasjon på produktsidene, er dette kun veiledende svar/informasjon, og det er derfor ikke 100 % garanti for at produktet passer til ditt formål.
Men hvis du har en gammel betegnelse på for eksempel en kilereim, eller et originalnummer på drivreimen, gressklipperkniven eller knivspindelen, kan det ikke bli feil dersom informasjonen stemmer overens med vårt produkt.